.
News Image

René Froger op Festival van de Ambiance!

Vier Sinterklaas met 15 topartiesten in 't Kuipke te Gent.

Op zaterdag 6 december staat het Kuipke in Gent niet in het teken van Sinterklaas, wel van ambiance. De ticketverkoop hiervoor is ondertussen al volop aan de gang, hoewel slechts enkele namen tot noch toe bekend waren gemaakt.
Ondertussen is de affiche voor 2014 compleet en zullen maar liefst 15 topartiesten uit België én Nederland voor de juiste sfeer zorgen. Organisatrice Annelies Valepyn koos dit jaar, naast de vaste waarden, ook voor enkele verrassende namen die nog nooit eerder op het Festival van de Ambiance stonden. Dit zijn ze allemaal: René Froger, Willy Sommers, Gibson Brothers, Christoff, Vengaboys, De Romeo's, Bart Kaëll, Jo Vally, Laura Lynn, Dennie Christian, Lindsay, Luc Steeno, Gene Thomas, Yves Segers en Swoop.

Dat het goed gaat met het Festival van de Ambiance, bewijst de vroege ticketverkoop. Ondertussen zijn er immers al opnieuw 1500 tickets de deur uit. Maar geen nood...er zijn zeker nog zo'n 5000 tickets beschikbaar in de verschillende categorieën:
- Polonaise staanplaatsen voor 28€ (excl. reservatiekost)
- Zitplaatsen categorie B = 32€ (excl. reservatiekost)
- Zitplaatsen categorie A = 38€ (excl. reservatiekost)
- VIP tickets (all-in) = 120€ (excl. reservatiekost)
- Groepskorting van -10% (vanaf 50 personen)
Tickets: online via www.boekjeticket.be of telefonisch via 0902 69 666
Alle verdere informatie is te vinden op www.festivalvandeambiance.be

Meest recente foto’s van René Froger, Willy Sommers, Gibson Brothers, Christoff, Vengaboys, De Romeo's, Bart Kaëll, Jo Vally, Laura Lynn, Dennie Christian, Lindsay, Luc Steeno, Gene Thomas, Yves Segers en Swoop: