.
Puurs Passie
zaterdag 20 februari 2021

Puur Passie via livestream vanuit Theater Elckerlyc

Met vier toppers. Of vijf... als je de fantastische presentator meetelt.

Zaterdag 13 maart 2021, exact één jaar nadat COVID-19 de wereld door elkaar schudde en theaters verplichtte om hun doek en deuren te sluiten, viert Theaterhuis Banann deze bijzondere datum met een uniek concert. Een live orkest van 11 muzikanten en drie backings onder leiding van Manu Jacobs begeleiden Sam Verhoeven, Leendert De Vis, Sofie De Schryver en Anne Mie Gils doorheen verschillende muzikale pareltjes. In een 90 minuten durende show treden deze musicalacteurs af en toe buiten hun comfortzone en nemen ze de microfoon in de hand om zich volledig te gooien in een stevig ’niet-musical’ - nummer. Deze bijzondere, warme avond wordt aan elkaar gepraat door Sven De Ridder. Wie een kaartje koopt voor deze livestream, kan dit concert nog bekijken tot en met 21 maart.

Theaterhuis Banann – de producent van dit concert – wil mensen uit de sector weer even in de schijnwerpers zetten en het publiek een warme, fijne avond bezorgen. Initiatiefnemer Bart Vandersmissen: “We willen ons focussen op een betere toekomst, we willen niet meer achterom kijken. Wat er ook gebeurde het voorbije jaar, de PASSIE voor ons vak is door dat monster niet klein gekregen. The show must go on… voor ONZE mensen, ONZE artiesten, ONZE crew, ONZE theaterfamilie, ONS publiek.”

Puur Passie wordt live gestreamd vanuit Theater Elckerlyc op zaterdag 13 maart 2021 om 20u30. De link met de livestream blijft geldig en te bekijken tot en met 21 maart 2021. Een livestream ticket kost 13 euro en kan je bestellen via www.theaterhuisbanann.be .