.
News Image

Praga Khan zoekt drummer

Olivier Adams, drummer en mede-componist van Praga Khan, verhuist definitief naar Portugal. 


De kogel is door de kerk. Olivier Adams verhuist definitief naar Portugal. Het bericht komt niet onaangekondigd. In 2009 was Olivier reeds te gast in het VT4 programma Huizenjacht waar hij een mogelijke verhuis naar het buitenland aankondigde. Op dat moment was het de intentie om een hoeve te verbouwen tot een Bed and Breakfast.



De toenmalige droom wordt nu dus werkelijkheid en Olivier Adams (samen met levensgezellin Petra en zoon Wolf) zullen zich vanaf februari 2015 definitief vestigen in Portugal, in de buurt van Faro. Het opzet is om in Portugal vanaf april 2015 een camping uit te baten. Als reden voor hun vertrek geven Petra en Olivier aan dat ze meer rust willen in hun leven.

Maurice Engelen : Ik vind het bijzonder jammer dat Olivier deze stap zet maar ik wens hem uiteraard al het beste toe met zijn nieuwe uitdaging. We hebben een bijzonder mooi festival parcours afgelegd in 2014 en zijn momenteel in volle voorbereiding voor het nieuwe festivalseizoen. Met het nakende vertrek van Olivier komt er ook ineens een vacature vrij voor een nieuwe drummer. Kandidaten kunnen hun CV, vergezeld van enkele recente foto's, sturen naar ArtFabric, Aarschotsesteenweg 45, 2230 Herselt en dit voor 15 januari 2015. Zij zullen dan, indien weerhouden, worden uitgenodigd op een auditie

Maurice Engelen werkt momenteel onafgebroken aan de voorbereidingen van het nieuwe album MindScratcher dat in april 2015 zal verschijnen. Praga Khan zal volgende zomer met een nieuw repertoire en een nieuwe live show op de Belgische podia te bewonderen zijn. Er zijn tevens verregaande besprekingen om in 2015 een nieuwe Amerikaanse tour aan te vatten.


Bio van Praga Khan, Olivier Adams en Maurice Engelen