.
Pommelien Thijs
zondag 4 februari 2024

Pommelien Thijs: “Het werkt niet voor iedereen op dezelfde manier”

Iedereen had zijn eigen functie

Dankzij ‘De Expeditie: Groenland’ heeft Pommelien Thijs er een nieuwe goeie vriendin bij. Zij voelde een enorme klik met actrice Lynn Van Royen en de twee zijn goede vriendinnen geworden. Ook tijdens het programma vormden zij een sterk duo.

“Dat komt omdat ik denk dat Lynn en ik dezelfde noden hadden. Nood aan structuur, aan de veilige cocon van ons tentje. De expeditie was zo anders dan alles wat ik kende, dat hier en daar een houvast vinden heel veel deugd deed. Lynn was voor mij zo'n houvastje. Telkens een beetje thuiskomen, voor zover dat mogelijk was”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Maar ook met de andere deelnemers had Pommelien een goede klik. Er was niemand in de groep bij wie dat niet het geval was.

“Het zijn stuk voor stuk zalige mensen, en bij iedereen kon je iets zoeken en vinden. Bij Tine (Embrechts, red.) kon ik terecht voor een boost aan enthousiasme, bij Rob en Viktor (Average en Verhulst, red.) moest ik zijn om het perfecte wandel­ritme terug te vinden. Het werkt niet voor iedereen op dezelfde manier, elkaar aanvoelen was wel belangrijk.”

Bio van Pommelien Thijs, Lynn Van Royen, Tine Embrechts en Viktor Verhulst