.
News Image

Ook dit jaar weer Repmond Rock

Rupelmonde maakte zich klaar voor een nieuwe editie van Repmond Rock.


Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2015 organiseert Repmond Rock vzw i.s.m. gemeente Kruibeke de 22ste editie van het muziekfestival Repmond Rock in Rupelmonde.Op vrijdag openen we opnieuw met een (gratis) Zomerbar maar dit jaar met extra toeters en bellen. DJ Masala (Temse) en DJ Lady G zorgen namelijk voor tropische temperaturen op het Mercatoreiland.

Op zaterdag herhalen we de succesformule: Van 15u00 tot 02u30 sfeer, gezellige inkleding op het mooie Mercatoreiland, lekkere drankjes en snacks, maar vooral de gekende muzikale mix van live pop, rock, dance en hiphop...afwisselend op het hoofdpodium en onze Maes DJ Stage.Heel wat klinkende namen zijn van de partij op deze editie:

Guy Swinnen en The Scabs komen hun nieuwe plaat voorstellen met een stomende rockshow, en uiteraard alle hits (Hard Times, Robbin' The Liquor Store, Nothing on my Radio, Don't You,...).

Stijn Meuris brengt zijn bekendste hits uit 25 jaar Noordkaap, Monza en Meuris (Satelliet Suzy, Ik Hou Van U, Druk In Leuven, Arme Joe, Wat is Kunst,...) en Slongs Dievanongs, tegenwoordig in actie in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek samen met Guy Swinnen ‘lacht nor ons’ met haar aanstekelijke beats.

Verder nog Uberdope, Stijn Van De Voorde (studio brussel), Soul Shakers, Kid de Luca (NL), Rakka Circus en lokale helden Showit, Interface en rockband Opossum.Tickets kosten in voorverkoop slechts € 10,00 en kunnen tot 1 juni gekocht worden via www.repmondrock.be of de lokale voorverkooppunten die ook op de website terug te vinden zijn. Daarna betaal je € 15,00.


Download onze app voor Android of iOS