.
Saartje Vandendriessche
zondag 8 november 2015

Ontdek de lookalike van Saartje Vandendriessche

Maandag aflevering 3 van Lookalikes op 2BE.

In de derde aflevering van het 2BE-programma Lookalikes op maandag 9 november 2015 volgt Piet De Praitere het doen en laten van minister Joke Schauvliege, Herman Brusselmans, Jo Vally en Saartje Vandendriessche of beter gezegd: het leven van hun dubbelgangers.

MINISTER JOKE SCHAUVLIEGE PRONKT MET HAAR VERWEZENLIJKINGEN ALS BEDRIJFSLEIDSTER
Piet wordt uitgenodigd in het kasteel van de decadente en neerbuigende ‘dubbelgangster’ van Joke Schauvliege: bedrijfsleidster Christel Dequinnemaere. “Als je ziet hoe Joke Schauvliege erbij loopt… geen uitstraling en dat moet dan ons land vertegenwoordigen”, geeft Christel te kennen.

HERMAN BRUSSELMANS AAN HET WERK ALS GESCHORSTE DOKTER
Piet gaat ook op bezoek bij de ‘Lookalike’ van Herman Brusselmans: dokter Eugène Stockman. Dokter Stockman werd vier jaar geleden geschorst na een zware medische blunder en heeft het daar nog steeds moeilijk mee. “Herman Brusselmans zit daar op de boekenbeurs zijn boeken te signeren en hij denkt dat iedereen hem kent, maar oud-patiënten van mij denken dat ik daar zit he”, vertelt hij vol overtuiging aan Piet wanneer het gaat over zijn opvallende gelijkenissen met de schrijver.

JO VALLY GAAT VOOR ROCK-‘N-ROLL
Verder gaat Piet op zoek naar Dominique Willaert, de ‘dubbelganger’ van Jo Vally. Dominique liet een neuscorrectie uitvoeren om zo nog beter op Jo Vally te lijken. “Als ge op de ‘Vally’ lijkt, dan vliegt de cash zo in uw portefeuille”, meldt Dominick.

SAARTJE VANDENDRIESSCHE VINDT MAAR MOEILIJK RUST IN HAAR LEVEN ALS HUISVROUW
Tot slot ontmoet Piet de overwerkte huismoeder Els Op De Beeck die door het leven gaat als de ‘dubbelgangster’ van Saartje Vandendriessche. Els blijkt geen al te hoge dunk te hebben van Saartje: “Er is toch wel echt iets raar hoor, met dat wijf. Ik ben blij dat die geen omroepster meer is”.

Lookalikes, maandag 9 november om 20.35 op 2BE.