.
News Image

Olga Leyers naast Sean en Sam in Festivalitis

Olga Leyers trekt samen met Sam De Bruyn en Sean Dhondt voor 2BE naar de festivals .


Sam De Bruyn en Sean Dhondt staan er deze festivalzomer niet alleen voor tijdens Festivalitis: ze krijgen het gezelschap van Olga Leyers. De hele zomer lang zal het trio de festivalweides onveilig maken. Olga zal de eerste keer te zien zijn in het 2BE-programma tijdens de live-uitzending vanop Rock Werchter, samen met Sam en Sean. Het trio zal telkens de sfeer van de festivals tot bij de kijker brengen met interviews, reportages en heel veel live muziek.



Olga Leyers: “Ik heb er echt suuuuuper veel zin in. Ik ging de voorbije jaren steevast zelf naar heel wat festivals. Dat ik dit jaar de festivalzomer op een andere manier ga kunnen beleven dankzij Festivalitis, vind ik een ongelofelijke uitdaging die ik met beide handen grijp. En daarbij dan nog eens het gezelschap krijgen van Sean en Sam, mij hoor je zeker niet klagen.”



Afgelopen weekend trapte Festivaltis de festivalzomer af op Graspop Live Metal, waarrond 2BE nu donderdag 23 juni 2016 een special brengt. Naast de live-uitzendingen vanop Rock Werchter, gaan Sam, Sean en Olga ook live vanop Tomorrowland en Pukkelpop. Daarnaast staan er elke donderdagavond heel wat specials op het programma met alle hoogtepunten en kippenvelmomenten van Graspop Metal Meeting (nu donderdag 23 juni 2016), Les Ardentes, Dour, Suikerrock en de Lokerse Feesten.

Bio van Olga Leyers

Meer Over:

Olga Leyers 2BE

Bio van Sam De Bruyn en Sean Dhondt