.
News Image

Olivia uit Thuis slachtoffer van bodyshamer

Bezoekster van Boekenbeurs heeft kritiek op figuur van Moora Vander Veken.


Afgelopen vrijdag signeerde Moora Vander Veken op de Boekenbeurs in Antwerpen. Heel wat meisjes stonden geduldig in de rij om een handtekening van Olivia uit Thuis of van Merel uit Amika te krijgen. En ja, ook om met haar op de foto te gaan. Want geef toe, Moora Vander Veken mag er best wel zijn. Maar daar denkt niet iedereen hetzelfde over. Toegegeven, je hoort de mensen wat vertellen als ze nieuwsgierig staan te kijken voor wie de mensen in de rij staan te wachten voor een handtekening. En sommige van die opmerkingen zijn best wel confronterend. En ook Moora ontsnapte er afgelopen weekend niet aan.



Er stond vrijdag best veel volk aan te schuiven voor Moora Vander Veken. De actrice signeerde op stand 301, dat is de stand van Borgerhoff & Lamberigts. Twee uur lang stelde Moora zich ter beschikking van de mensheid: een foto, een babbel, een handtekening, niets was haar teveel. Eén van de mensen die stond aan te schuiven bij Moora was Ramona Cels. Zij hoorde iets en kon haar oren amper geloven. Via Twitter verstuurde zij deze boodschap: “Aan de onsympathieke bezoekster op de boekenbeurs die zei over de sypathieke @mooravd amai das ook geen mager: Shut the fuck up!!” Oei!



“Amai, da’s ook geen mager” kan je natuurlijk op verschillende manieren interpreteren maar de dame in kwestie bedoelde wel degelijk dat Moora dik was. De actrice kreeg de tweet ondertussen onder ogen en besloot erop te reageren met deze mededeling: “ik voel me super goed en ben ongelofelijk gelukkig! Dus zo'n commentaren krijgen mij niet klein.”

Moora kreeg meteen heel wat steunbetuigingen van fans die als een blok achter haar staan. Maar Moora deed er nog een schepje bovenop met deze tweet: “Ik ben een voorbeeld van een gezonde vrouw die ongelofelijk gelukkig is! De rest, fuck it #lovemyfans”.


Bio van Moora Vander Veken

Meer Over:

Moora Vander Veken

Bio van Amika

Meer Over:

Amika Thuis