.
Amika
zaterdag 2 december 2023

Het dak van het Sportpaleis ging er af tijdens de Studio 100 SingAlong!

En dat doen ze nog eens over!

Een volledig uitverkocht Sportpaleis bouwde vrijdagavond een uitzinnig feestje samen met hun jeugdidolen. Ceremoniemeesters Gert Verhulst en James Cooke hadden er duidelijk zin in! Het werd een groot feest, een spetterend weerzien met de cast van Het Huis Anubis, die voor het eerst in bijna 20 jaar opnieuw samen op een podium stonden. Moora Vander Veken en Niels Destadsbader brachten enkele van de grootste Amika-hits en als klap op de vuurpijl zagen we voor de gelegenheid niet één maar twee mega mindy’s. Daarnaast maakten K3, Piet Piraat, Kabouter Plop en Samson & Marie het feest helemaal compleet. De Studio 100 SingAlong is nog twee keer te zien. De show van 7 december is reeds volledig uitverkocht, voor de show van 8 december zijn er nog enkele plaatsen.

Gert Verhulst: “Het is pas op avonden zoals deze dat je beseft welke impact we met Studio 100 op de jeugd van zoveel mensen hebben gehad. Deze show is een nostalgische reis boordvol fantastische herinneringen.”

De volgende shows van de Studio 100 SingAlong vinden plaats op 7 (uitverkocht) en 8 december 2023. Tickets & info via Studio100.com .