.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
donderdag 27 oktober 2022

Olga Zelenko: “Daar ben ik wel blij om”

Het heeft zo zijn voordelen

Een kind zet altijd je wereld eventjes op zijn kop. Dat is bij Harry Schurmans en Olga Zelenko niet anders.

“Een baby houdt ons niet tegen om op restaurant of op reis te gaan. Al is het best spannend als ze mee uit eten gaat. Tegen de avond is ze wat onrustig. Maar ik wil dat ze eraan gewend raakt en dat ze zich later weet te gedragen op restaurant”, zegt Harry in Story.

Tot nu toe was Olga altijd in moederschapsverlof en was ze nog niet terug aan de slag bij Euro-Art, de zaak van Harry. Maar daar komt binnenkort verandering in.

“Stilaan ga ik terug naar het kantoor in Herentals en plan ik afspraken in, maar we zitten in een overgangsfase. Ik probeer de borstvoeding af te bouwen zodat ik haar bij Harry kan achterlaten als ik naar een klant moet. Maar ze drinkt niet graag van een fles. En zelf ben ik wel blij met mijn c-cup”, lacht Olga.

Wanneer je Olga ziet zou je niet zeggen dat ze amper 3 maanden geleden is bevallen. Ze is al helemaal in topvorm. “Na twee weken was mijn lichaam bijna hetzelfde als voor de zwangerschap. Misschien omdat ik altijd sportief ben geweest. Ik sport nu ook samen met Cataleya. Dan doe ik squats of buikspieroefeningen met haar aan mijn zijde.”

Bio van Olga Zelenko

Meer Over:

Olga Zelenko