.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
donderdag 2 november 2023

Harry uit ‘The Sky Is The Limit’: “Voor mij hoefde het niet meer”

Hij wou geen kind meer

In ‘The Sky Is The Limit: All Stars’ zien we ook Harry Schurmans en Olga Zelenko terug verschijnen. Dit keer zijn ze niet meer met zijn twee, maar wel met hun dochtertje aan hun zijde.

“Over ons zeiden ze altijd: Harry en Olga, de kunsthandelaars uit Herentals . Maar wat wij doen, gaat veel verder dan kunst kopen en verkopen. Wij maken kunst op maat, meestal in opdracht van architecten”, zegt Harry in Het Nieuwsblad.

Ook dochtertje Cataleya zal in het nieuwe seizoen te zien zijn en haar komst blijft toch een grote verrassing voor velen. Harry had immers gezegd niet meer aan kinderen te willen beginnen.

“Voor mij hoefde het niet meer, dat is juist. Ik heb de vraag naar een kind ook al in vorige relaties gekregen en heb dat altijd afgehouden. Een kind is het diepste van het diepste dat je elkaar kunt geven. Dan moet je echt honderd procent zeker zijn dat je voor de rest van je ­leven bij die persoon gaat blijven. In mijn vorige relaties was ik daar niet zeker van, besef ik nu. Maar met ­Olga was ik al zo lang samen.”

Bio van Harry Schurmans en Olga Zelenko