.
News Image

Nostalgie belt met de dochter van Claude François

De Vlaamse Julie Bocquet treedt na 40 jaar naar buiten.

Zelfs 40 jaar na zijn dood blijft het liefdesleven van Claude François het nieuws halen. Cloclo, die bekend stond om zijn liefde voor de (jonge) dames -en die liefde was heel erg wederzijds-, heeft naast zijn wettelijke kinderen Marc en Claude Jr., nu ook een dochter. Als allereerste Vlaamse radiozender belde Nostalgie maandagochtend met Julie Bocquet, de dochter van Claude François. De 40-jarige Julie maakte afgelopen weekend bekend dat haar toen 15-jarige mama (al was dat niet geweten door Claude) eind jaren ’70 zwanger raakte van Cloclo.


Die stierf vooraleer Julie een jaar oud was, en, dus, heeft ze haar vader nooit gekend. Tot haar 8e wist ze zelfs niet dat haar vader een iconische Franse zanger was. Toen ze dat als kind dat dan toch ontdekte, hield ze deze informatie voor zich. Tot nu…


Stefan Ackermans belde in 'De Goeie Morgen' met Julie om te zien hoe de vork precies in de steel zit, want, geloof het of niet, Julie is een echte Vlaamse!


Julie vertelde Stefan rechtuit over haar vader, van wiens muziek ze geen enorme fan is, en hoe zij zelf al 32 jaar leeft met het besef dat ze de dochter is van een muziekicoon. Ze besloot nu het nieuws wereldkundig te maken, niet voor het geld, maar om zo in contact te kunnen komen met Claudes andere familieleden. Die eerste contacten verlopen vrij vlot, zo zegt ze zelf. Herbeluister het volledige radio-interview via de website van Nostalgie.











Bio van Claude François

Meer Over:

Claude François