.
News Image

Nordin De Moor is Charlie Chaplin in Chaplin

Music Hall stelt cast Chaplin, De Musical voor.


Met deze productie van ‘Chaplin, de Musical’ zorgt Music Hall voor een unicum in de Belgische musicalgeschiedenis. Voor de allereerste keer verwierf een Belgische producent de rechten om een Broadwayproductie een heel nieuw leven te geven en deze ook internationaal te gaan produceren.‘Chaplin, de Musical’ van componist en liedtekstschrijver Christopher Curtis en librettist Thomas Meehan ging in 2012 op Broadway, New York in wereldpremière.

De musical over het legendarische flmicoon kreeg acht nominaties voor de Outer Critics’ Awards, en werd ook genomineerd voor zes Drama Desk Awards. Daarna volgden nog producties in Rusland en Brazilië. Maar pas in 2015 vonden Curtis en Meehan in regisseur Mariano Detry en decorontwerper Matt Kinley de juiste creatives om het potentieel van de voorstelling naar boven te brengen. Dankzij het partnership met Music Hall krijgt Vlaanderen de primeur van de compleet herwerkte, van nieuwe muziek en design voorziene productie, die het levensverhaal van de legendarische flmkomiek Charles Spencer Chaplin vertelt.

De wereldpremière van de nieuwe versie van ‘Chaplin, de Musical’ vindt plaats op 22 december in de Stadsschouwburg Antwerpen.Dit is de cast:

Nordin De Moor - Charlie Chaplin

Roel Vanderstukken - Sydney Chaplin

Marleen Van der Loo - Hannah Chaplin

Goele De Raedt - Hedda Hopper

Jeroen Phaff - Mack Sennett

Deborah De Ridder - Oona O'Neill

Pieter Van Nieuwenhuyze - Fred Karno

Lotte Lauren - Mildred Harris

Maja Van Honsté - Mabel Normand

Inger Van der Zanden - Joan Berry

Veder werken ook Charlotte Campion, Esther Van Boxtel, Elke Buyle, Mart Van Den Houdt en tal van anderen mee aan Chaplin.Plaats & Data

Capitole Gent:

Vanaf 15 december 2016 (Try-outs)Stadsschouwburg Antwerpen:

Vanaf 22 december 2016Prijzen Cat 1 : €47.9

Cat 2 : €42.9

Cat 3 : €32.9

Golden Seat €52.9

Weekendtoeslag +5€

Try-outkorting -15%

Tickets www.musichall.be 0900/69.900 (0.5€/min)


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Nordin De Moor en Roel Vanderstukken