.
Obaia
dinsdag 23 november 2021

ZOO Antwerpen trekt kruis over musical OBAIA

Het gaat van kwaad naar erger.

Het vertrouwen is zo diep gedaald, dat de ZOO van Antwerpen nu al besloten heeft om de tijdens de Paasvakantie geplande musical Obaia te schrappen.

De musical met onder andere Lotte Stevens (Mega Mindy), Pieter Jan De Paepe, Wanda Joosten, Elke Buyle, Pieter Casteleyn en vele anderen zou vanaf 3 tot en met 18 april in de Koningin Elisabethzaal spelen. Maar dat feestje gaat niet door. Nu niet, straks niet, ook niet in 2023 of 2024.

“We beleven momenteel de vierde coronagolf op rij en opnieuw neemt de overheid extra beperkende maatregelen. Onzekerheid is troef. ZOO Antwerpen neemt dan ook geen verder risico en annuleert, met oprechte pijn in het hart, musical OBAIA.”

“We geloven dat we nog een tijdje de impact van het coronavirus zullen merken, op heel wat vlakken. Daarom kozen we ervoor om deze musical te annuleren en niet te verplaatsen. De planning en de ruimte in de agenda van de Koningin Elisabethzaal was niet haalbaar eerder dan 2024 en dat lijkt ons dan weer te ver weg en draagt te veel onzekerheden in zich”, klinkt het.

Iedereen krijgt de gekochte tickets terugbetaald. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.