.
News Image

Nonkel Jef terug naar het theater

Ivo Pauwels terug met Nonkel Jef in heerlijk blijspel.


De legendarische komische televisiereeks Nonkel Jef komt voor de tweede keer tot leven op de theaterplanken met Ivo Pauwels in de hoofdrol van dit heerlijk blijspel. Brik Van Dyck schreef Nonkel Jef & de verloren zoon. Dirk Lavrysen regisseert. Het wordt weer zorgeloos lachen met Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More en Brik Van Dyck. Bijzonder leuk voor de fans van Nonkel Jef: ook acteur Luc Verhoeven speelt mee. Betekent dit de terugkeer van Izzy? Komen kijken in Theater Elckerlyc is de boodschap!
Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom Nonkel Jef die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, Nonkel Jef, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 kreeg Nonkel Jef een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na Nonkel Jef zit in de patatten klom Brik Van Dyck in zijn pen op vraag van producent Theatertainment. Het resultaat is Nonkel Jef & de verloren zoon. Dirk Lavrysen regisseert dit stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij! Nonkel Jef & de verloren zoon is vanaf 30 maart 2018 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen.
Nonkel Jef is terug! Samen met zijn vrienden Odette, Sander en Zotten Dré geniet Vlaanderens meest bekende boer van zijn oude dag op zijn hoeve. Maar als een gladde projectontwikkelaar uit de stad de boerderij wil gaan kopen, gaan de koeien aan het dansen. Kiest Nonkel Jef voor het grote geld? Of blijft hij trouw aan zijn Kempische koppigheid? En lijkt die roodharige landmeter niet sprekend op een oude bekende? Is-ie 't of is-ie 't niet?
Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60
Tarieven:

Prijzen Cat. 1 € 30,50 – Cat. 2 € 26,50 & Cat. 3 € 21,50

VIP seats € 45

Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.


Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nonkel Jef en Ivo Pauwels

Meer Over:

Nonkel Jef Ivo Pauwels