.
News Image

Night Fever 2014 in première

Er zijn zekerheden in het leven. Eén ervan is dat er ook dit jaar weer een zaalshow is in Het Witte Paard te Blankenberge. Een andere zekerheid is dat het van begin tot einde genieten is.

De zaalshows in Het Witte Paard zijn een vaste waarde in Blankenberge. Ook dit jaar weer weet de cast van "Night Fever" het publiek te boeien. De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde muziek, hilarische sketches, machtige dans en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 11 juli tot en met maandag 1 september 2014 in Blankenberge. Het geheel wordt extra gekruid met twee internationale verrassingsacts, waarvan één winnaar van de Golden Clown Award in Monte Carlo en één muzikale act: drie Duitsers die de Bee Gees nadien of beter nog, die dat gewoonweg zijn.

Ook Jimmy Helms Helms was van de partij. Zijn bekendste hit is "Gonna make you an offer you can't refuse" uit 1973 maar de man was ook de zanger van London Beat. Jimmy zong dan ook de superhit "I've been thinking about you" en "You bring on the sun".

Nele Goossens maakt voor de zesde maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Ze heeft in Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Wolven, …) een nieuwe sidekick gevonden. Peter staat, na een geslaagd debuut, voor de tweede keer op rij in de revueshow van Het Witte Paard. Nieuw in Het Witte Paard zijn Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Dobus de Clown), Hilde Van Wesepoel (Familie, musicals 'My Fair Lady' & 'Camelot') en Martijn Claes (musical 'Assepoester'). De traditionele klasse van Het Witte Paard komt van Daisy Thys (Amika, Assepoester, Thuis, …) die voor de vijfde opeenvolgende keer op de planken staat in Blankenberge.

Hoewel de première één keer een tweetal m!inuten moest stilgelegd worden doordat een gordijn niet volledig omhooggetokken kon worden, was de show goed voor een dikke 9/10. We hebben ons goed geamuseerd in Het Witte Paard, net zoals de vele honderden mensen die opeengepropt zaten tijdens de première maar dat neem je er met veel plezier bij.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 of via info@witte-paard.be. Tickets ook via www.teleticketservice.com & 070 345 999.