.
Maarten Cox
woensdag 22 februari 2017

Nieuwe uitdaging voor Maarten Cox

Maarten Cox gaat Showbizz-Bart achterna.


Zanger/presentator Maarten Cox. heeft er sinds deze week een extra job bij: hij treedt in de voetsporen van Showbizz-Bart en gaat Schlagerfestival-reporter worden. “Backstage rondlopen achter de coulissen van de showbizz, is op mijn lijf geschreven. Mijn collega-artiesten weten dat ik verschrikkelijk nieuwsgierig ben. Ik ga de komende weken uitzoeken hoe zij zich voorbereiden op het festival, waardoor ze vier keer het beste van zichzelf kunnen geven op het podium. Samen met mijn cameraman maak ik gebruik van mijn backstage-badge die toegang geeft op plaatsen waar er normaal geen publiek mag komen. Als je kijkt naar onze filmpjes, dan zie je de unieke beleving achter de schermen.”



Het Schlagerfestival 2017 vindt plaats ‪op vrijdag 24, ‪zaterdag 25, ‪zondag 26 en ‪zaterdag 1 april, in de Ethias Arena in Hasselt. Kürt Rogiers verzorgt de presentatie en er zijn optredens van Johan Verminnen, Sasha & Davy, The Lynn Sisters, Matthias Lens, Lindsay, Yves Segers, Willy Sommers, Jo Vally, Laura Lynn en Umberto Tozzi.

Tickets kan je bestellen op www.hetschlagerfestival.be

Bio van Maarten Cox

Meer Over:

Maarten Cox

Meest recente foto’s van Kürt Rogiers, Johan Verminnen, Sasha & Davy, The Lynn Sisters, Matthias Lens, Lindsay, Yves Segers, Willy Sommers, Jo Vally, Laura Lynn en Umberto Tozzi: