.
Natalia
donderdag 28 juli 2022

Vanavond Night Of The Proms Summer Edition

Er zijn nog tickets te koop.

Vanavond en morgen vindt voor de derde keer de zomerse editie van Night of the Proms plaats op het plein voor de prachtige Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde. Het recept van Night of the Proms is gekend: popklassiekers worden gebracht met een heerlijk symfonisch muzikaal jasje. Het Antwerp Philharmonic Orchestra, onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche, de NOTP Backbone band en koor Fine Fleur zullen de artiesten zoals steeds begeleiden op het podium in Koksijde.

De opbouw van de zomerse editie van Night of the Proms is vorige week van start gegaan met het plaatsen van de tribunes. Zondag en maandag werd aan het podium gewerkt, dinsdag werd er gewerkt aan de opbouw van licht en geluid Ondertussen is alle klaar voor het eerste concert plaats op het Kerkplein. "Het belooft een stralend zonnige editie te worden. Volgens de laatste weersvoorspellingen wordt het bijzonder mooi weer. De ideale omstandigheden voor een concert in open lucht", klinkt het bij de organisatoren.

Vanavond treden onder andere Metejoor, Bart Peeters, Natalia, Kate Ryan, Katrina en Umberto Tozzi op in Koksijde. Er zijn nog tickets te koop aan de kassa.

Download onze app voor iOS of Android