.
News Image

Nieuwe single voor Dimitri Vantomme

Dimitri Vantomme covert Coldplay.


Dimitri Vantomme, beter bekend als DIMI, heeft een drukke zomer. Zo werkt hij - voor het vierde seizoen op rij - mee aan een nieuw seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ en is hij publieksopwarmer van dienst voor het gloednieuwe vtm-programma ‘2 Meisjes op het Strand’ én het nieuwe spelprogramma 'Het Grootste Licht' met Gert Verhulst. Daarnaast presenteert Dimi tijdens de zomer gemiddeld vier dagen per week op Ment tv en organiseert hij zelf meerdere events, waaronder de Main Party ‘Wave’ van Antwerp Pride, Pannekoek Antwerpen, Drama, Sexy Street, …

Na het succes en de fuzz rond zijn vorige single, ‘Seven Nation Army 2016’ (The Unofficial Anthem), kon de opvolger natuurlijk niet lang op zich laten wachten! Met de release van ‘Seven Nation Army 2016’ bereikten we, dankzij de 'speciale forces' in de clip, in een mum van tijd meer dan 1.000.000 mensen via de (sociale) media.

Vandaag stellen we met veel trots de nieuwe single van DIMI voor: ‘VIVA LA VIDA’. Een cover van Coldplay, met een vleugje Bob Sinclar vibes. En uiteraard de nodige party power van DIMI. De nieuwe song 'VIVA LA VIDA' werd ingeblikt met producer Serge Ramaekers (Confetti's 'The sound of C', Cartouche 'Feel The Groove', The Dinky Toys ‘My Day will come’, T-Spoon 'Sex on the beach', Merdan Taplak, Orion Too feat Caitlin, Funk Masters feat. Cliffke ‘Compleet banaan’, 2 Fabiola ‘She's After My Piano’ …) en belooft nu al een klepper van formaat te worden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dimitri Vantomme

Meer Over:

Dimitri Vantomme