.
News Image

Nieuwe avonturen van Kabouter Plop

Studio100 Tv presenteert Plop en de Peppers.


Vanaf maandag start Plop & de Peppers op Studio 100 TV, een nieuwe reeks rond Kabouter Plop waarin we kennismaken met zijn nieuwe dierenvrienden: Pepijn het Konijn, Pol de Mol en Pip de Muis. Deze 3 vrienden wonen in een holle boomstam in het kabouterbos en vormen samen de muziekgroep ‘De Peppers’ met Kabouter Plop als zanger. Ze zijn van nature erg verschillend en avontuurlijk, waardoor het trio keer op keer in de problemen komt.



Pepijn het Konijn is een stoere, grappige kwajongen. Hij is liever lui dan moe en heeft een hekel aan opruimen. Om muziek te maken mag je hem wél altijd storen en dan haalt hij meteen zijn contrabas boven.



Pol de Mol is een goedzak die de dingen graag op z’n gemak doet. Alles gaat wat trager bij hem. Hij is de sterkste Pepper, maar ook de bangste. Zijn kracht komt wel erg van pas wanneer hij muziek speelt, want hij is de drummer van het gezelschap.



Pip de Muis is een slim, vrolijk muizenmeisje. De anderen vinden haar soms een beetje te druk, maar ze bedoelt het altijd goed. Net als de andere Peppers speelt ze graag muziek. Haar instrument? Een prachtig orgel!



Plop en zijn vrienden de Peppers hebben meteen al hun eerste single klaar “Dat zijn de Peppers”.



Plop & de Peppers, vanaf maandag 19 oktober van maandag tot en met vrijdagom 17.40 uur op Studio 100 Tv.


Bio van Kabouter Plop

Meer Over:

Kabouter Plop