.
Mega Mindy
maandag 10 juli 2023

600 uur Studio 100-entertainment bij Streamz

Streamz versterkt samenwerking met Studio 100 in uniek partnership

Streamz, het Vlaamse streamingplatform, kondigt met trots een uitgebreide samenwerking met Studio 100 aan. Dit strategische partnership zal resulteren in een indrukwekkende uitbreiding van het aanbod voor kinderen met een schat aan Studio 100 content. In totaal zal er maar liefst 600 uur aan series, films en live shows van Studio 100 te zien zijn op Streamz. Dat gaat van de nieuwste Studio 100 reeks 'nurdys', tal van films en live shows tot nostalgische reeksen zoals 'Spring'.

Vanaf juli 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan het Vlaamse streamingplatform. Dit omvat een diverse selectie van series, films en live shows die samen goed zijn voor maar liefst 600 uur aan Studio 100 kijkplezier. Van de nieuwste Studio 100-reeks 'nurdys' tot nostalgische favorieten zoals 'Spring': het zal allemaal te zien zijn op Streamz.

"We zijn heel blij om opnieuw tot een sterk partnership te komen met een belangrijke entertainment partner in de Vlaamse markt. Dit past volledige binnen de strategie van Streamz: hét referentieplatform zijn voor sterke lokale content, nu ook voor de allerkleinsten." aldus Bart De Groote, CEO Streamz.

Deze vernieuwde samenwerking volgt op het structurele partnership dat Streamz en Studio 100 in september 2022 al aankondigden. De series en films van Studio 100 zijn immers dé publiekslievelingen in de kidszone van Streamz. Bumba is de absolute favoriet, met 'Bumba - Bravo Babilu' als best bekeken titel. Op de tweede plaats staat Kabouter Plop en op de derde plaats vinden we Mega Mindy. Vanaf juli zullen deze drie favorieten worden aangevuld met nieuwe titels, films en live shows van onder andere K3, Piet Piraat, Maya de Bij en nog veel meer.

Maar ook voor (jong)volwassenen is er een uitgebreid aanbod. Streamz brengt reeksen en films zoals 'Spring', 'Wizzy & Woppy', 'Amika', 'Anubis en het pad der Zeven Zonden' en zelfs de klassieke films van Pippi Langkous uit de jaren '70.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: "We zijn bijzonder blij dat we onze samenwerking met Streamz verder kunnen uitbreiden. Lokale verankering is voor Studio 100 heel belangrijk, want we blijven inzetten op het vertellen van verhalen van bij ons. Met Streamz hebben we dan ook de ideale partner om onze magie naar het publiek te brengen."

In de aparte kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig en reclamevrij genieten van hun favoriete kinderreeksen. Het huidige aanbod omvat al een uitgebreide selectie van ​ zowel bekende internationale als lokale titels en gezichten. Wie het volledige aanbod voor kinderen en volwassenen van Streamz wil bekijken, kan terecht op www.streamz.be.

Bio van Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy