.
News Image

Nieuw album Klubbb3 meteen op 1 in Duitsland

Maar ook bij ons gaat het super!


Het megasucces van KLUBBB3, het schlagerproject van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, groeit nog met de dag. Hun nieuwe album, ‘Jetzt geht’s richtig los!’ (dat al 55.000 keer over de toonbank ging) komt vandaag op nummer 1 binnen in de Duitse album charts. Maar ook in Vlaanderen (hoogste nieuwe op 6) en Nederland scoort het album meteen hoog.



Florian, Jan en Christoff, zijn op dit moment op een 3 weken lange promotoer en werken aan een hels tempo radio- , tv optredens en interviews af. “Maar de overweldigende resultaten en de warme reacties van de fans, die ons overal opwachten, maken dit het allemaal waard”, zegt Christoff. “Jammer dat we gewoon geen tijd hebben om te dit succes nu te vieren, maar dat komt wel.”

KLUBBB3 kent deze week alvast enkele topdagen. In de grote ARS/ORF live show ‘Schlagerchampions’ van afgelopen zaterdag kregen ze de GFK Award voor bestverkopende Duitstalige band van 2016. Een dag later volgde in Berlijn de SMAGO Award voor schlagerartiest van het jaar.



Florian, Jan en Christoff gaan voor ARD en MDR ook 3 prime time tv-shows presenteren. Zo nemen ze volgende week in Flachau in Oostenrijk ‘Die KLUBBB3 Hüttenparty’ op, een show waarin het trio de grootse Duitstalige artiesten zal ontvangen. Op 8 maart start dan het ‘echte’ werk met de start van een grote concerttoer, die Florian, Jan en Christoff naar 31 steden en 4 landen brengt. Op 14 april staat KLUBBB3 éénmalig in Vlaanderen met ‘Das Grosse Schlagerfest’-concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets via www.teleticketservice.com of 070/345.345




Bio van Klubbb3

Meer Over:

Klubbb3

Bio van Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff