.
News Image

Hoe zou het nog zijn met Klubbb3?

Officieel bestaan ze nog steeds

Lang geleden dat we nog iets hebben gehoord van Klubbb3. De groep bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen zouden vorig jaar 5 jaar hebben bestaan, maar dat hebben de mannen jammer genoeg niet uitgebreid kunnen vieren door corona en de burn-out van Jan Smit.

Maar hoe zit het nu met de groep? Bestaat hij nog? “Officieel bestaat de groep nog altijd. We waren aan een tournee bezig door Duitsland toen corona uitbrak. En die moeten we in principe nog afmaken. Maar door de burn-out van Jan is er wel enige onzekerheid ontstaan”, zegt Christoff in Primo.

Jan heeft ervoor gekozen om het kalmer aan te doen en dat heeft invloed op de groep. Het is nog maar de vraag of Klubbb3 nog in zijn planning past en of ze samen nog verder gaan met de groep.

“We hoopten om in 2023 een nieuwe doorstart te maken, maar ik vrees dat het later zal zijn. Er zijn momenteel geen plannen in die richting. Florian is nu ook acteur en heeft daardoor een nog drukkere agenda. Contractueel moeten we sowieso nog één plaat uitbrengen, dus ga ik er toch van uit dat we dat dan ook gaan doen.”

Maar Christoff blijft ondertussen niet stilzitten. Hij neemt de maanden januari en februari vrijaf en is van plan om in 2023 iets meer aan zichzelf te denken. “Ik snap de keuze van Jan zeer goed. We duiken met Klubbb3 dus niet meteen terug de studio in, maar als onze agenda’s het toelaten, ben ik zeker bereid om met Klubbb3 de draad weer op te pikken.”