.
Jan Smit
woensdag 13 april 2022

Wordt Jan Smit vervangen bij KLUBBB3?

Daar geven ze een duidelijk antwoord op

KLUBBB3 is de populaire groep van zangers Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen. Momenteel staan hun plannen op een laag pitje en staat er niet meteen nieuwe muziek of nieuwe optredens gepland. Jan koos om eventjes afstand te nemen van de groep en zich vooral op zijn solocarrière te focussen. Met alle begrip van Christoff en Florian.

Toch zouden Christoff en Florian gemakkelijk een oplossing kunnen zoeken, zoals het nemen van een vervanger voor Jan. Maar dat is niet aan de orde. “We hebben dat ook niet gedaan toen Christoff hartproblemen had. Samen uit, samen thuis. Ik zie Christoff geregeld in Spanje en we zijn binnenkort samen te horen in de animatiefilm ‘Twee kleine kleutertjes’. We werken dus nog samen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Samen met Christoff deelt Jan nog iets bijzonders. Ze hebben beiden geïnvesteerd in FC Volendam. “Samen met nog enkele andere Vlamingen. Hij heeft al negentig procent van zijn inleg terug. En bij elke uitgaande transfer van en speler zit er nog een doorverkooppercentage op. Bij ons heb je meer rendement dan bij de bank.”

Bio van Jan Smit en Klubbb3

Meer Over:

Jan Smit Klubbb3