.
Natalia
dinsdag 23 november 2021

Natalia werd versierd met een potje Rummikub en pasta

Hun eerste date zou ze nooit meer vergeten

In de eerste aflevering van ‘James, De Musical’ wordt zangeres Natalia in de bloemetjes gezet. James Cooke en zijn team nemen de kijkers en Natalia zelf mee terug naar een belangrijk moment in hun leven. Verwacht je niet aan de meest cliché momenten uit het leven van de artiest, maar aan momenten waarover je als kijkers nog niet alles wist.

Zo neemt James de kijkers mee naar het moment waarop Natalia haar vriend Frederik leert kennen. “Gevoelsmatig zat het meteen goed tussen ons. Frederik was erg direct tegen mij, en dat was een hele verademing. Ik voelde meteen dat mijn directheid ook in goede aarde voel, en dat heeft hem niet afgeschrikt. Frederik is geen bangerik”, vertelt Natalia en James en staat te lezen in Dag Allemaal.

Hun eerste date was er eentje om nooit meer te vergeten. Frederik wou Natalia dolgraag uit eten nemen, maar botste daar op een groot probleem. De man kwam tot de conclusie dat Natalia wellicht veelvuldig zou herkend worden en dat dat misschien een domper op de sfeer zou worden. Uiteindelijk besloot de man om zelf te koken en versierde hij haar met pasta, een fles bruine rum en een spelletje Rummikub.