You are here

Nasrien Cnops legt haar hart en ziel bloot

27/06/2017 09:20-

Ze is doodsbang voor wanneer het boek verschijnt.

Nasrien Cnops schreef op Facebook dat ze stiekem doodsbang is voor het moment waarop haar boek daadwerkelijk verschijnt. Werkelijk heel haar hart en ziel worden blootgelegd in dat boek. Het zal alleszins de brute waarheid zijn, zonder leugens en verbloemingen, zegt de gewezen radiopresentatrice. Ze hoopt in ieder geval dat de lezers er iets aan gaan hebben.

De meeste mensen leerden Nasrien Cnops kennen als veelbelovende radiopresentatrice van MNM, waar ze ochtendradio maakte naast Peter Van de Veire. Ze bezat niet alleen presentatietalent, maar ook muzikaal bleek ze heel wat in haar mars te hebben door haar deelname aan Stars for Life op Eén. Amper een paar jaar na haar mediadebuut stortte Nasrien Cnops haar hele wereld in. Ze sloot zich op in haar kamer, at nauwelijks en raakte veel vrienden kwijt. Nasrien vond niet dat ze het recht had om ongelukkig te zijn. Ondermeer dankzij professionele hulp kwam ze er uiteindelijk weer bovenop. Met deze getuigenis hoopt Nasrien Cnops lotgenoten te helpen om alle demonen uit hun hoofd te verdrijven. Als zij het kan, kan iedereen het luidt haar boodschap.

Dit ongetwijfeld interessante boek "Ik tegen de rest" van Nasrien Cnops telt 192 pagina's en werd uitgegeven door Lannoo. De verschijningsdatum is pas in september, maar bestellen kan al via deze link.

Tekst: Nico Vanaken

Tags:

Meer nieuws over:

Nasrien Cnops, Peter Van de Veire, Eén

Gerelateerde bio's: