.
Nasrien Cnops
donderdag 4 mei 2023

Nasrien Cnops: “Wat is de kans?”

Het ging helemaal anders

Nasrien Cnops haar tweede zwangerschap loopt niet zoals het zou moeten. Haar lichaam heeft regelmatig signalen gegeven dat het genoeg is geweest en Cnops moet nu vooral veel rusten. Dat is heel belangrijk voor het kindje.

De radiopresentatrice is zelfstandige en vier maanden niet werken, dat zorgt voor financiële onzekerheid. Naast haar werk als radiopresentatrice werkt ze ook als dierenartsassistente.

“Als je als zwangere vrouw in loondienst werkt en je moet thuisblijven, dan word je verder betaald. Bij mij is dat niet zo. Dat was mijn grootste angst toen ze me zeiden dat ik thuis moest blijven: mijn inkomen valt dan weg”, zegt Nasrien ongerust in Dag Allemaal.

Een verzekering afsluiten om die onzekerheid tegemoet te kunnen gaan, dat deed Cnops niet vanwege de hoge bedragen voor zo’n verzekering.

“Ik dacht vooral: mijn eerste zwangerschap is goed verlopen, wat is de kans dat dat anders is bij de tweede? Ik ben er uiteindelijk een week slecht van geweest, maar inmiddels heb ik me erbij neergelegd. Toch mis ik mijn werk, zeker omdat de collega’s zo lief zijn. Toen ik hen vertelde dat ik tijdelijk zou stoppen met werken, moest ik aldoor huilen.“

Bio van Nasrien Cnops

Meer Over:

Nasrien Cnops