.
Nasrien Cnops
woensdag 26 april 2023

Nasrien Cnops: “Ik kan alle kwaaltjes afvinken”

Ze is niet graag zwanger

Heel wat vrouwen zijn dolgelukkig tijdens hun zwangerschap en genieten volop van de maanden dat ze zwanger zijn. Voor radiopresentatrice Nasrien Cnops is het een hel.

Nasrien is zwanger van haar tweede dochtertje en moet als alles goed gaat in juni bevallen van haar tweede kindje. Haar eerste zwangerschap verliep vlot, maar de huidige zwangerschap is helemaal anders.

“Alle kwaaltjes die je online kan vinden, kan ik afvinken. Ik heb harde buiken, pijn in mijn rug en ik ben continu kotsmisselijk. Ik neem er medicatie voor, maar dat helpt niet. Ook de vermoeidheid weegt enorm”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Nasrien heeft ook veel last van vermoeidheid. Ze is nog nooit zo moe geweest. Daarbovenop een peuter in huis die niet goed slaapt, zorgt voor kortsluiting in het lichaam van Nasrien.

Heel de omgeving van Nasrien had snel door dat het niet zo goed ging met haar en ook de gynaecoloog moest op haar inpraten. “Ze zei dat ik het rustiger moest aandoen. Eerst sputterde ik tegen, ik wou geen vier maanden platliggen. Dat zou ook niet gaan. Maar ik ben dan toch gestopt met werken en nam minder hooi op mijn vork.”

Bio van Nasrien Cnops

Meer Over:

Nasrien Cnops