.
Wanne Synnave
woensdag 19 mei 2021

MNM-presentator: “na K2 zoekt K3 de belangrijkste zoektocht van het jaar”

"Na K2 zoekt K3 wordt dit de belangrijkste zoektocht van het jaar..."

Wanne Synnave heeft naast zijn werk als radiopresentator bij MNM ondertussen ook zijn eerste boek ‘Hou me niet vast’ uit. Professioneel gaat het de radiostem voor de wind, maar privé moet de 24-jarige Wanne op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

Wannes huidige huisgenoot Rin gaat samenwonen met haar vriend, waardoor Wanne op zoek moet naar een nieuwe roomie om de huur te delen.

“Ik zou het financieel misschien wel alleen aankunnen, maar ik vind het weggesmeten geld”, vertelt Wanne Synnave in Story. “Nu betaal ik 550 euro per maand, maar als je ineens het dubbele moet afstaan, is dat toch een serieuze hap uit je budget.”

“Het is ook gewoon fijn om thuis te komen bij iemand met wie je kunt babbelen over je dag, televisie kunt kijken, gezelschapspelletjes kunt spelen... Zo’n beetje Friends in het echt. Ach, ik heb er alle vertrouwen in dat ik opnieuw een toffe huisgenoot zal vinden”, klinkt het nuchter bij de sidekick van Peter Van de Veire tijdens de ochtendshow op MNM.

“Wie geïnteresseerd is, mag me altijd via sociale media een bericht sturen. Het is een mooi en ruim appartement in Berchem en je krijgt je eigen slaapkamer en dressing. Na K2 zoekt K3 wordt dit de belangrijkste zoektocht van het jaar”, lacht Wanne Synnave in Story.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wanne Synnave

Meer Over:

Wanne Synnave