.
Kedist Deltour
woensdag 23 maart 2022

Miss België te koop

Maar alleen voor een goed bod

In de beginjaren van Miss België, was dit een groots en belangrijk gebeuren. Het evenement werd nog vele jaren op VTM uitgezonden en het leverde tal van bekende gezichten op. Denk maar aan Véronique De Kock, Goedele Liekens en Dina Tersago. De laatste jaren is de populariteit van de show erg verminderd en er lijken nog maar weinig mensen naar om te kijken.

Op zaterdag 26 maart is het tijd voor de 55ste editie van de verkiezing, en de vraag is nog maar of zo’n verkiezing nog wel nodig is. Maar organisatrice Darline Devos blijft in de wedstrijd geloven. “We hebben een gloednieuw podium dat internationale klasse uitstraalt. We blijven investeren om de show zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo ben ik op zoek naar een nieuwe assistent. We werken met vijf, maar er komt zoveel bij kijken dat een extra kracht meer dan welkom is”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Darline is niet op actief op zoek naar iemand die de show uit haar handen wil nemen en wil overkopen. “Maar als iemand mij een goed bod doet, zal ik daar over nadenken. Na achttien jaar doe ik het nog altijd even graag, maar ik ben niet van plan om door te gaan tot mijn 74ste, zoals mijn voorgangster Cécile Müller.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Darline Devos

Meer Over:

Darline Devos