.
Emilie Vansteenkiste, Darline Devos
woensdag 8 maart 2023

Darline Devos: “Ik ben gewoon eerlijk met haar geweest”

De problemen lijken opgelost

Op 11 februari 2023 werd de nieuwe Miss België verkozen. De gelukkige werd Emilie Vansteenkiste, een knappe brunette die ook eerder al werd genoemd als topfavoriet om de wedstrijd te winnen.

Daardoor is Chayenne Van Aarle niet langer Miss België en kan ze weer iets meer haar eigen ding doen. Dat Chayenne en organisatrice Darline Devos in de clinch zouden liggen met elkaar, daar is dus niks van aan.

De vriend van Chayenne beweerde een tijdje geleden dat Darline haar gewezen miss niet genoeg steunde in de moeilijke tijden waarin Van Aarle heel wat kritiek te slikken kreeg. En van zo’n uitspraken begrijpt Darline niks.

“In haar privéleven doet Chayenne wat ze wil. Alle respect voor. Maar Chayenne en haar nieuwe vriend wilden samen poseren op de rode loper van de MIA’s en de Jamies. Maar da’s al jaren een protocol binnen onze organisatie: de miss gaat alleen met een assistente naar een event. Het is toch logisch dat je je partner niet meebrengt naar je werk”, klinkt het in Tv Familie.

Dat moest toch even duidelijk gemaakt worden aan Chayenne, die het uiteindelijk allemaal wel begreep. “Ik heb helemaal niets tegen haar en haar vriend; Dat verhaal is opgeblazen. De berichten die ik had horen waaien over Nicolas heb ik gewoon eerlijk aan CHayenne doorgegeven en zij vond dat allemaal oké. Er zit dus geen haar in de boter tussen ons.”