.
Emilie Vansteenkiste en Darline Devos
woensdag 1 maart 2023

Darline Devos: “Ik snap niet waarom hij dat zegt”

Ze heeft alleen het beste voor met hen

Wie in het BV-wereldje terechtkomt, weet dat hij of zij wel wat kritiek zal moeten kunnen verdragen. Dat was voor Miss België 2022 Chayenne Van Aarle niet anders. Zij kreeg te horen dat haar stemmen gekocht waren en dat ze één en al plastische chirurgie was.

Miss België-organisatrice Darline Devos heeft alle kritiek aan het adres van Chayenne weten te weerleggen, maar plezant is het niet.

“Het is jaar na jaar hetzelfde spelletje. We zijn altijd het mikpunt van kritiek. IK weet heel zeker dat de verkiezing nooit ‘gekocht’ is geweest. Weet je, al te vaak beginnen jaloerse meisjes te roddelen. Over jaloezie krijgen alle kandidates trouwens les van een lifecoach”, klinkt het in Tv Familie.

Als we de nieuwe vriend van Chayenne mogen geloven, heeft Darline haar miss niet voldoende gesteund toen ze door het slijk werd gehaald. En dat is een uitspraak die Darline toch wel raakt.

“Wij zijn er altijd voor Chayenne geweest. Ook toen. Het raakt mij als iemand het tegendeel uitkraamt. Een Miss België managen is meer dan een fulltime job. We staan elke miss bij met raad en daad. Er kruipt ook veel tijd in het voorbereiden van interviews. Wij willen gewoon elke miss omtoveren tot een zelfzeker meisje. Ik heb Nicolas ook nog niet ontmoet, dus ik snap niet waarom hij zegt dat ik haar tekort heb gedaan.”