.
Niels Destadsbader
zaterdag 17 april 2021

Miguel Wiels: “ik voelde bij hem hetzelfde als bij Niels Destadsbader”

"Dan heb ik het over drive, goesting, ambitie, uitstraling én leergierigheid."

Familie-acteur Aaron Blommaert zit onder dak bij Les Flamands, het creatieve huis van Miguel Wiels en Peter Van de Veire. Tijdens de audities voor de boyband BOBBY viel Aaron meteen op, herinnert Miguel Wiels zich.

“Omdat hij zo jong al zo getalenteerd was”, vertelt Miguel Wiels in TV Familie. “Ik voelde bij hem hetzelfde als ik bij Niels Destadsbader ervaarde toen ik hem voor het eerst zag. Dan heb ik het over drive, goesting, ambitie, uitstraling én leergierigheid. Want het is niet omdat je achttien bent en talent hebt, dat je het sowieso gaat máken.”

Het is die gedrevenheid dat ervoor zorgde dat Niels Destadsbader staat waar hij staat en Miguel Wiels hoopt diezelfde passie de komende jaren bij Aaron Blommaert te voelen.

Aaron is een ruwe diamant, meent Miguel Wiels: “Maar die moet dus nog geslepen worden. Het is belangrijk dat hij hard aan zijn carrièrepad blijft timmeren, zonder te beginnen zweven.”

Maar Miguel Wiels is ervan overtuigd dat Aarons ouders hem wel met de voetjes op de grond zullen houden: “En áls Aaron alsnog begint te zweven, zal ik hem wel een draai rond zijn oren geven”, lacht Miguel Wiels in TV Familie.