.
News Image

Michael Heaven ontving mooie onderscheiding

Dit jaar heeft hij nog meer mooie plannen!


Recent ontving Michael Heaven een opmerkelijke onderscheiding. Tijdens de Gala-avond Groot-Kapittel van het Internationaal Broederschap Het Gulden Vlies Brugge, in het Crowne Plaza Hotel te Brugge, ontving onze getalenteerde soul-crooner uit Sint-Niklaas een uitzonderlijke onderscheiding. Voorafgegaan door een ceremonie en passende inleiding, ontving Michael Heaven uit handen van Frederik Thomas, Grootmeester van het Broederschap het Guldenvlies Brugge, de onderscheiding van “Meest Opvallende en Veelbelovende Carrière”. De onderscheiding omvatte een prestigieuze “Oorkonde” en een uniek bronzen beeldje van de West-Vlaamse kunstenares Ann Vrielinck.



De aanleiding voor deze onderscheiding was zondermeer de prachtige dubbelsingel “Dommage Dommage” waarmee Michael Heaven hoog scoorde in de diverse hitparades en zijn duet met Engelbert Humperdinck tijdens het “50th anniversary” concert van de meester crooner op 24 juni in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Nooit eerder zong Engelbert Humperdinck een duet met een Belgische zanger. Dankzij dit duet onderstreepte Engelbert andermaal zijn geloof, ondersteuning en bevestiging van de zangkwaliteiten van Michael Heaven.



Ondertussen blijft Michael niet stil zitten. Met zijn recentste dubbel soul/dance singel “Only the strong survive/Hou er de moed maar in” scoort hij andermaal in de diverse hitparades. Ondertussen is hij aan de voorbereiding en repetitie begonnen van zijn tribute concert “Engelbert Humperdinck meets Tom Jones” met full orkest op 24 september in CC De Herbakker in Eeklo, zijn Kerst Special en de nieuwe singel. Deze laatste is een prachtige slow andermaal uit het repertoire van zijn mentor en goeie vriend Engelbert Humperdinck. De nieuw singel mag begin december worden verwacht.


Bio van Michael Heaven

Meer Over:

Michael Heaven

Bio van Engelbert Humperdinck en Tom Jones