.
News Image

Michael Heaven brengt dubbel Winter en Valentijn single uit

Er werd in de studio zelfs gewerkt met een romantisch strijkkwartet.


Michael Heaven wordt stilaan een vaste waarde bij ons en in het buitenland. Ondermeer op 25 februari 2018 treedt Michael op in het prestigieuze Casino 2000 in het Luxemburgse Mondorf-les-Bains.



De nieuwe dubbel “Winter & Valentijn” single voor Soul Crooner Michael Heaven is een feit!!! Na Dommage Dommage en “Only The Strong Survive/Hou Er De Moed Maar In”, viel de keuze andermaal voor een romantisch nummer dat in 1970 door zijn mentor Engelbert Humperdinck op plaat werd gezet.

Anno 2018 geeft Soul Crooner Michael Heaven een extra dimensie aan het nummer. Naast de Engelse versie Love Me With All Your Heart werd er ook een Nederlandse tekst geschreven met als titel “Weet Dat Ik Veel Van Je Hou”. Om het nummer alle eer te bewijzen zingt Michael in beide versies ook een stukje Spaans, net als in het oorspronkelijke nummer van Rafael Gaston Pérez. In de studio werd andermaal gewerkt met een grootse orkestbezetting en als extra kers op de taart het romantische strijkkwartet The Unlimited Strings.



Beide versies zijn voorlopig enkel digitaal verkrijgbaar via o.m. iTunes, Amazon, etc …



(Nico Vanaken)