.
News Image

Michael Heaven draait de klok 55 jaar terug

Nieuwe single is eerbetoon aan Cilla Black.


De nieuwste single van Soul Crooner Michael Heaven is een feit. Exact 55 jaar geleden op 7 mei 1964, werd in Groot Brittanië de single You're My World gereleased in de versie van Cilla Black.



Dinsdag 7 mei 2019, dag op dag bracht Soul Crooner Michael Heaven zijn versie van het nummer You're My World op de markt, als eerbetoon aan wijlen Cilla Black. Na de opname, net als Cilla in de beroemde Londense Abbey Road Studios, trok Michael Heaven met zijn producer en manager naar het Zweedse Stockholm.



Ondertussen ontving Michael Heaven via mail en telefoon, reeds persoonlijke felicitatie, lof betuiging en succes wensen van zijn mentor en vriend Engelbert Humperdinck maar ook vanRobert Willis de oudste zoon en manager van wijlen Cilla Black. Daar werd het nummer gemixed en gemasterd door Thomas Juth, meervoudig Grammy Award winnaar voor Mixing en Mastering. Een meester in zijn vak en gelauwerd door de groten in de muziekindustrie. De laatste tien jaar stond zijn vakmanschap in dienst van ondermeer Latin superstars Jesse y Joy (waarmee hij 2 Grammy awards won), Manuel Medrano, Luis Fonsi, Eric Gadd, Manuel Carrasco, Ricardo Arjona, maar ook Ronan Keating, Jamie Cullum, James Bay, A-ha en iconen als Sir Paul McCartney, Cat Stevens, Engelbert Humperdinck, Elton John, Willie Nelson, Cliff Richard, Neil Sedaka en Smokey Robinson. Kortom niet zomaar de eerste de beste. Evenwel het aller belangrijkste, de geschikte persoon met de juiste voeling voor dat soort crooner muziek.



You're My World van Soul Crooner Michael Heaven is wereldwijd digitaal verkrijgbaar via alle digitale platformen zoals Apple Music, iTunes, Amazon Music, Google Music Store, Shazam, SoundExchange, etc...



(Nico Vanaken)


Bio van Michael Heaven

Meer Over:

Michael Heaven