.
Jacques Vermeire
dinsdag 21 februari 2023

 “Maxime Vermeire wordt de openbaring van de reeks”

Ze hebben er vertrouwen in

Met wat geluk voor de dames verschijnt Maxime Vermeire, de knappe broer van Julie Vermeire en de zoon van komiek Jacques Vermeire, binnenkort wat vaker op televisie.

Maxime kreeg eerder al aanbiedingen van tv-zenders, maar voelde zich er nooit echt klaar voor. “Ik zag dat nooit zitten. ‘De Vermeires’ zag ik wel zitten, omdat het samen met papa en Julie is. En ik ben heel blij dat we toegezegd hebben, de opnames waren echt tof”, zegt Maxime in Dag Allemaal.

Jacques heeft zijn zoon nooit gepusht om een stap richting de showbizz te zetten en heeft hem altijd de vrije keuze gelaten. Dat hij hem nu een duwtje in de rug kan geven, vindt hij wel erg leuk.

“Als hij niet wou in de showbizz gaan, dan hoefde dat niet. Maar meedoen aan ‘De Vermeires’ doet hij met volle overgave. En hoewel de camera nieuw is voor hem, slaagt hij erin om zichzelf te blijven.”

Door een realityreeks te maken wil Jacques ook Maxime de kans geven om in de spotlights te staan. Net zoals zijn dochter Julie al vaker heeft kunnen doen. “Wie weet wat er gebeurt. Mensen zullen verschieten. Maxime wordt de openbaring van ‘De Vermeires’.”