.
Julie Vermeire, Jacques Vermeire en Maxime Vermeire
zaterdag 4 maart 2023

Maxime Vermeire: “Hij heeft heel hard gewerkt”

Ervoor gaan als je echt iets wil

“Een les die ik trek uit het leven zoals mijn vader dat geleid heeft? Hij heeft heel hard gewerkt om te bereiken wat hij heeft bereikt. Dus de grootste les is: als je echt iets wil, ga er dan voor”, verneemt Gazet van Antwerpen van Maxime Vermeire.

“Jij bent het die jezelf tegenhoudt. Mijn passie is muziek. De kans dat ik het daarin maak, is miniem. Maar wie weet. Als ik echt mijn best doe…”, aldus Maxime.

Hij is van opleiding slager dus er is wel een groot verschil tussen hetgeen hij wil worden en de opleiding die hij volgde. Een relatiebreuk zorgde ervoor dat hij uiteindelijk terug thuis bij Jacques belandde. Voor beiden vroeg dit heel wat aanpassing maar uiteindelijk lukt dit perfect.

Maar toch is het een feit dat ervoor gaan en iets écht willen vaak heel wat resultaten kan opleveren. Jacques Vermeire heeft heel hard gewerkt om te staan waar hij nu staat.

We kennen hem allemaal als komiek maar ook zijn rol als ‘DDT’ in ‘F.C. De Kampioenen’ staat bij velen voor de rest van hun leven in hun geheugen gegrift.

Bio van Maxime Vermeire