.
News Image

Maxime Meiland stapt in huwelijksbootje

Bruiloftsklokken luiden voor Maxime en Leroy

Groot nieuws in showbizzland: Maxime Meiland is door haar vriend Leroy ten huwelijk gevraagd. Het koppel deelde foto’s van het aanzoek op hun sociale media. De jongste dochter van de familie Meiland is twee jaar samen met Leroy Molkenboer, de twee zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie en dat is een huwelijk. Maar daarvoor moest er eerst een verloving en dus ook een aanzoek komen.

Maxime en Leroy leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Château Meiland. De vonk sloeg over en de twee zijn héél gelukkig samen. Leroy moest bij Maxime ook haar dochtertje Claire bij nemen, ondertussen hebben zij zelf al samen een dochtertje met de naam Vivé.

Het huwelijksaanzoek werd uiteraard vastgelegd en Maxime moest niet lang nadenken en zei meteen ‘ja’ op de vraag of zij de man van Leroy Molkenboer wil worden. Wanneer Maxime en Leroy in het huwelijksbootje stappen is niet bekend, ook niet of dat in het bijzijn van de cameraploeg van de Meilandjes zal gebeuren. Eén en ander zal wellicht binnenkort duidelijk worden.

Bio van Maxime Meiland

Meer Over:

Maxime Meiland