.
News Image

Mary Boduin op tournee

U kent Mary Boduin niet? Wedden dat u haar bekendste liedjes wél kent?


Een passioneel moment met actrice en liedschrijfster Mary Boduin die vertelt uit haar rijkgevulde leven. Mary kwam niet ongezien voorbij: 10 jaar als actrice in KVS, maar ook in films met oa. Louis de Funes, 2 jaar artistiek directeur in het Mudra van Maurice Béjart...



Als liedschrijfster liet zij vanaf 1967 een nieuwe wind waaien in de Nederlandstalige lichte muziek in Vlaanderen. Ze schreef parels voor oa. Louis Neefs, Anneke Soetaert, Liliane Saint-Pierre en voor Ann Christy. Dag Vreemde man en Dat heet dan gelukkig zijn horen bij het muzikaal Nederlandstalig erfgoed van de vorige eeuw.



Mary Boduin is vandaag de dag nog steeds een spitse, innemende vrouw vol verhalen in vele talen: een monument van de Nederlandstalige muziek. Uit haar pen vloeit pure schoonheid die een groot publiek raakt en bijblijft.



Mary Boduin zit niet stil en wil één en ander met de wereld delen in de vorm van een belevenslezing. Volgend jaar begint ze daaraan, meerbepaald in het voorjaar in de vorm van enkele try-out. Vanaf oktober 2016 wil Boduin echt op tournee gaan. Je kan haar programma boeken via www.plusproducties.be.


Bio van Mary Boduin

Meer Over:

Mary Boduin

Bio van Ann Christy, Anneke Soetaert, Louis Neefs en Liliane Saint-Pierre