.
Martine Tanghe
woensdag 31 augustus 2022

Martine Tanghe: “Ik ben gewoon niet interessant”

Daar denken wij anders over

Doorheen de jaren is het u misschien al opgevallen dat Martine Tanghe maar weinig interviews heeft gegeven. Een bewuste keuze, gezien de voormalig nieuwslezers niet graag over zichzelf praat.

“Ik vind mezelf gewoon niet belangrijk. Toen ik klein was, verlangden mijn ouders maar één ding van mij: dat ik mijn best zou doen. Wel, dat heb ik gedaan. En dat doe ik nog steeds. Meer valt er over mij niet te vertellen”, zegt ze in De Morgen.

Tanghe leest zelf geregeld wel interviews met andere mensen, en uiteraard moet ze toegeven dat ze dat ook allemaal erg interessant vindt. Maar dat is nog altijd geen reden om zelf volop interviews te doen.

“Maar de interviews die ik lees waren wel allemaal mensen die iets te vertellen hadden, ik heb gewoon echt niks te vertellen.”

“Misschien heeft mijn terughoudendheid wel met mijn afkomst te maken. Ik heb altijd gedacht: wat ik denk, is bijkomstig. Ik ben maar een stipje in het heelal. Af en toe vragen mensen mij om een lezing te geven, maar ik ben echt de laatste om vanachter een pupiter allerlei meningen op mensen af te vuren. Laat mij maar gewoon op de achtergrond blijven.”

Bio van Martine Tanghe

Meer Over:

Martine Tanghe