.
News Image

Madagascar: een paradijselijk feest voor iedereen!

Beste productie van Music Hall van de afgelopen jaren!


Op avontuur met een bende doldwaze ‘wilde’ beesten? Dat kan met de hele familie tijdens de musical Madagascar! Het leven in een New Yorkse dierentuin, dat is iedere dag hetzelfde. Hoe zou het zijn in de echte wildernis? Dat is de vraag die zebra Marty zich ieder dag stelt. Wanneer hij op een nacht zijn kans ziet om te ontsnappen uit de zoo, gaan zijn beste vrienden Alex de leeuw, giraf Melman en nijlpaard Gloria hem achterna. Want wat doe je zonder je beste vrienden als je terecht komt op Madagascar, het feesteiland van King Julian?

En een avontuur, dat is het! Een wervelwind van energie, prachtige kostuums, kleurrijke decors, opzwepende muziek en humoristische teksten stroomt door de zaal. Music Hall zorgt ervoor dat de hele familie geniet van het paradijselijke feest. Waar de kinderen meegezogen worden in het verhaal, genieten de ouders zichtbaar van de mooie nummers en de dubbelzinnige humor.



Een groot deel van het succes is te danken aan de straffe cast. Leendert De Vis blijkt geboren voor de rol van Alex. En herkende u de stem van Marty? Dat kan, want Rogier Komproe dook jaren gelden al de studio in om zijn stem in te spreken in de film. Elke Buyle en Florian Avoux maken het viertal compleet, zowel op vlak spel als vocaal.



Als kers op de kleurrijke taart, bracht Belle Perez exclusief tijdens de première nog één keer de Vlaamse titelsong van de film: Que viva la vida.



Tickets via musichall.be/shows/madagascar/


Bio van Leendert De Vis, Elke Buyle, Rogier Komproe en Florian Avoux