.
News Image

Maël en Stefanie delven eigen graf

Vlaanderen wil pop-uprestaurant Gent zien sluiten na mislukte stunt.

Vlaanderen walgt van de stunt van Maël en Stefanie. Die speelden tijdens de nacht van zaterdag op zondag voor "vandaal" en bespoten de vensters en voorgevel van hun pop-up Wolf in Gent. Wat een noodkreet aan positieve aandacht moest worden, draait negatief uit voor het duo.
Het duo begon in de nacht van zaterdag op zondag aan hun stunt en bekladden hun pop-up met teksten als "VTM kleurt je dag", ""Nathan", "Free Daniel", "Beste vol aux vent", "Geil Gerechje" .... Het leek er even uit dat Wolf het slachtoffer was van vandalenstreken maar een taxichauffeur had gezien dat Maël en Stefanie zelf mee aan het werk waren.
De stunt van de twee dames kreeg ondanks de verkiezingsdag toch behoorlijk wat persaandacht. Zelfs politica Freya Van den Bossche merkte het op Twitter op: "Het pop up restaurant in Gent. Droef, dat vandalisme". Freya werd al snel van antwoord gediend door de persverantwoordelijke van VTM: "Uit de hand gelopen guerrilla actie van het Gentse duo Mael en Stefanie zelf. Wij betreuren dit zeer." Het duo kreeg al snel het bericht dat ze alle verf van het pop-uprestaurant moest verwijderen en daar begonnen ze zondagnamiddag dan ook aan.

Ondertussen regende het op de sociale media aan reacties op de daden van het duo. We geven jullie er een aantal:

* wat een goeie reclamestunt zou kunnen zijn gaat mss anders uitdraaien doordat jullie dit zelf hebben gedaan (hopelijk krijgen jullie een vette boete van VTM!!) was in het begin fan van jullie (jammer voor Stefanie ) maar Maël heeft alles kapotgemaakt door haar achterbaks gedoe zoals Sergio zei je bent een echt TRUT!

* Haha, ik vind het geniaal! Ik dacht eerst van 'ohmy, zo zielig' ! Maar ik dacht wel dat ze er zelf achter zaten! Ze willen alleen maar duidelijk maken, hoe mensen in gent echt zijn! Losbollig , niet perfect, creatief! Oke Jaro en Hanne zijn rustiger en bekladden hun restaurant misschien niet. Maar waarover zaagt iedereen. Iedereen gaat gewoon uit van wat hij/zij op tv ziet. Al iemand van jullie echt daar gaan eten? Misschien vallen ze best alle 2 nog mee! Dus ik vind als je commentaar hebt, hou hem voor jullie! Het is een programma, belachelijk dat er precies een WO3 van gemaakt wordt!

* Brussel 6677 beschaamd om ne gentenaar te zijn

* Breek da kot maar af...dat onze stad weer meer in de picture komt,dan dat "op aandacht belust"koppel in dat tuinhuis...met ulderen vol au vent altijd...in de lunch garden geve ze da ook....goodbye pipo's

* hun opzet is geslaagd, iedereen praat erover en zij die slecht spreken waren toch al geen fan dus tis mss niet wat je normaal verwacht maar wel een geslaagde manier om op te vallen zie hier het resultaat , al die reacties

* Dit getuigt van weinig respect tegenover de gasten die jullie vandaag en de komende dagen nog willen ontvangen. Gelukkig kunnen jullie eind deze week sluiten.

* Ik was in het begin grote fan van Gent omdat dit ook mijn stad is maar echt waar jullie zijn een schande voor Gent en jullie maken zich mega belachelijk echt triestig . Het beste wat vtm nu zou doen is de stemming stilleggen en jullie gewoon diskwalificeren en Brussel laten doorgaan .En Stefanie moest jij wat slimmer zijn zou ik eens nadenken wie heel jullie avontuur naar de kloten heeft geholpen schone vriendin heb jij

* de vos laat zen streken zien ... in andere woorden .... DE WOLF LAAT ZIEN HOE VALS HIJ IS

Gent krijgt de wind van voor maar vaak is het net die underdog die met de overwinning aan de haal gaat. Kijk maar naar The Voice Van Vlaanderen waar Tom vanuit het niets met de overwinning aan de haal gaat. We zijn benieuwd of straks alles weer spic & span is in Gent...