.
News Image

Birger van Mijn Pop Up Restaurant zoekt beginnende bbq'ers

Birger deelt ervaring met startende bbq'ers.

 


Nieuws uit het Mijn Pop Up Restaurant front: Birger Allary, die de laatste editie won met het bbq duo, gaat dit jaar als coach aan de slag van beginnende wedstrijdbarbecuers in samenwerking met Weber.



Het doel: 8 mensen die totaal geen ervaring hebben met competitie een half jaar lang klaar te stomen voor hun allereerste wedstrijd in het Europees barbecuecircuit. Birger heeft ondertussen een kleine 20 wedstrijden gedaan overal in Europa en wil die ervaring nu gaan delen met starters.



Samen met een topploeg uit de Europese scene leren we hen van begin tot eind alles over wedstrijden, we voorzien hen vanuit onze Tjop's Grill Academy van topmateriaal en toestellen en zorgen voor alle omkadering. In november doen ze dan in onze regio mee aan het allereerste BBQ kampioenschap van het Meetjesland, wat meetelt voor zowel het Belgisch als Europees kampioenschap. En daar hebben we met gans het team enorm veel zin in... Weber Belgie gaat ondersteunen op vlak van materiaal, zodat de kandidaten met het allernieuwste toestel aan de slag kunnen gaan.


Bio van Birger Allary