.
News Image

Lynn Van Royen en vriend uit elkaar

Wat nu met de kinderen?


Dag Allemaal pakt deze week met een stevige primeur uit: Lynn Van Royen en haar vriend Gilles zijn uit elkaar. De 30-jarige actrice die momenteel in seizoen 2 van ‘De Luizenmoeder’ te zien is, zou al een tijdje niet langer samenwonen met de papa van haar twee kinderen.

Toen de twee in de zomer van 2018 hun kunstgalerij openden, gingen zij uitzonderlijk samen op de foto, zonder de kinderen weliswaar. Max en Ruben zijn respectievelijk 4 en 8 jaar jong en zijn nu de dupe van de wrevel tussen Lynn en Gilles. De ex van Lynn Van Royen bevestigde de breuk maar wou verder geen commentaar geven. “Want dat zou de zaken alleen nog moeilijker maken”, reageerde Gilles. En ook Lynn wou zelf ook geen commentaar geven, maar dat er sprake is van een heuse crisis, dat staat zo goed als vast.



“2019 was het zotste jaar uit heel mijn leven. Het voelt alsof ik in geen maanden stil heb gezeten: voorbereidingen, werk, kinderen. Alles wat ik tegenkwam en waar ik door moest, deed me groeien. Op professioneel én op persoonlijk vlak”, vertelde Lynn ruim een week geleden nog in Het Laatste Nieuws. “Het voelt nu alsof mijn maturiteit beter samenvalt met mijn leeftijd, beter dan pakweg tien jaar geleden, toen ik ook al een oude ziel was. Dat heeft niets te maken met het feit dat ik al twee kinderen heb. Dat heeft te maken met hoe we ons gedragen tussen andere mensen, hoe we er niet van mogen uitgaan dat de wereld alleen om onszelf draait. Een soort bewustzijn. Sorry, dat klinkt vaag, maar veel concreter kan ik dat niet maken. Die bloemetjes daar (wijst naar een soort dromenvanger) leiden me af. Ik wil dat ook kunnen maken. En nu heb ik daar dus gewoon tijd voor!”, lezen we verder in het interview.



Over haar relatiebreuk had zij het toen nog niet, die was er toen zonder twijfel ook al. Wij wensen Lynn en Gilles sterkte bij het verwerken van hun relatiebreuk.