.
Luc Haekens
maandag 17 oktober 2022

Luc Haekens: “Daarover praten we niet met elkaar”

Daarvoor heeft ze haar moeder

Luc Haekens, bekend als reporter van ‘De Ideale Wereld’ is klaar met zijn eerste eigen programma. Hij volgde zijn dochter Justine naar Schotland waar ze op Erasmus zat en maakte ‘Het Grote Onbekende’.

“Ik zat daar op dat moment ook in een dubbele rol: als vader en als reporter. Dat was een voordeel, ook ten opzichte van de andere studenten. Zij zagen in mij ook een papa die in hetzelfde schuitje zat als hun ouders”, zegt Luc in Dag Allemaal.

Gelukkig hebben Luc en Justine een goede band met elkaar en konden ze gemakkelijk over elke situatie babbelen. Zo was het voor Luc makkelijker om vragen te stellen aan zijn dochter als reporter dan als vader.

“Maar er zijn ook onderwerpen waarover we niet met elkaar babbelen. Zoals mijn liefdesleven. Daarvoor kan ik dan weer bij mijn vriendinnen of mijn mama terecht.”

Voor Justine was het in elk geval een unieke ervaring om op Erasmus te vertrekken. “Ik heb vrij snel mensen leren kennen met wie ik goed bevriend ben geraakt. Ik had geen last van heimwee. Bij sommige vrienden die op hetzelfde moment op Erasmus waren, liepen die sociale contacten soms veel moeilijker.”

Bio van Luc Haekens

Meer Over:

Luc Haekens