.
News Image

Lost Frequencies in Telefacts

Telefacts volgde Lost Frequencies naar het buitenland.


Hoe voelt het om van de ene dag op de andere wereldberoemd te zijn? Wat doet het met je om plots op de grote festivals te mogen spelen? En vooral: wanneer besef je zelf dat je een wereldhit in handen hebt? Met die vragen trekt Telefacts naar Lost Frequencies. Lost Frequencies is de DJ-naam van Felix De Laet, amper 21, afkomstig uit Brussel en het muzikale genie achter de zomerhit van dit jaar: ‘Are you with me’. De single stond in meer dan 50 landen op nummer één, iets dat geen enkele Belg in 70 jaar popmuziek ooit gelukt is, inclusief Stromae en Netsky. Nu scoort Lost Frequencies ook met zijn tweede hit ‘Reality’. Het is het meest gedraaide nummer op de radio in heel Europa.

Felix: “Ik sta nu tussen al die grote dj’s en ik ben pas zes maanden aan het draaien. Het gaat zo vlug. Ik vind het moeilijk om van mezelf te denken dat ik groot ben. Ik ben gewoon Felix en ik doe mijn ding.”

De jonge dj is net voor de zomer in een rollercoaster gestapt en weet niet waar die zal stoppen. Vorig jaar zat hij nog op de schoolbanken aan de universiteit van Brussel en had hij nog nooit een DJ booth bestuurd, intussen reist hij de wereld rond als één van dé populairste dance-DJ’s van het moment. Hij staat op Tomorrowland en Tomorrowland Brazilië, is gevraagd voor Coachella - één van de grootste muziekfestivals ter wereld - en is genomineerd tot beste Belgian act op de MTV Europe Music Awards. En top of the bill: in de kerstvakantie staat hij in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike, drie keer voor een uitverkocht Sportpaleis.



Dimitri Vegas: “Er zijn verschillende artiesten die op die leeftijd nogal moeilijk met roem en bekendheid om kunnen. Maar Felix is een heel chille jongen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dat goed komt en anders trek ik aan zijn oren.”

In één zomer van schuchtere student tot het populairste Belgisch muziekproduct: Telefacts volgt Felix De Laet van Oostenrijk tot de clubs in Ibiza waar hij het podium deelt met zijn populaire collega’s Dimitri Vegas & Like Mike. Maar Cathérine Moerkerke ontmoet Felix ook bij hem thuis, ver weg van het feestgedruis. Hoe voelt het om plots wereldberoemd te zijn?



Lost Frequencies, vanavond in Telefacts


Bio van Lost Frequencies

Meer Over:

Lost Frequencies