.
Lost Frequencies
woensdag 27 oktober 2021

Lost Frequencies geeft intieme dj-sets in Antwerpen en Brussel

En dat doet hij voor het goede doel.

Onze nationale dj-trots Lost Frequencies is niet meer weg te denken uit de wereldwijde hitlijsten. Met zijn nieuwste single ‘Where Are You Now’ scoort hij een immens internationaal succes en staat ie nog altijd in de top 30 van Spotify Global. Na een tour in de VS is Felix nu opnieuw in ons land én hij heeft na lange tijd twee concerten op Belgische bodem op de agenda staan. Eind november speelt de wereldbekende producer twee intieme verjaardag - sets in zowel Brussel als Antwerpen. Op 18 november staat Lost Frequencies in MIRANO in hartje Brussel. Op 25 november zie je Felix aan het werk in CLUB CAPITAL in het Antwerpse stadspark. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn, want tickets zijn zeer exclusief en beperkt. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Felix koos twee organisaties uit die hem nauw aan het hart liggen: Mobile School en Ocean Cleanup.

In augustus 2021 bracht Lost Frequencies z’n nieuwe single ‘Where Are You Now’ uit. Een geduchte opvolger voor zijn wereldwijde hits als ‘Like I Love You’ en ‘Reality’ en ‘Rise’. Want ook met dit nummer scoort hij internationaal: hij was zelfs de eerste Belgische solo-artiest die z’n opwachting maakte in de wereldwijde Spotify Charts. Nu geeft hij twee exclusieve en heel erg intieme sets in België. Op 18 november staat Lost Frequencies in MIRANO in hartje Brussel. Op 25 november zie je Felix aan het werk in CLUB CAPITAL in het Antwerpse stadspark. De opbrengst van de twee dj-sets gaat integraal naar goede doelen. Lost Frequencies koos voor twee initiatieven die hem nauw aan het hart liggen: Mobile School en Ocean Cleanup.
Felix De Laet : “Ik krijg vaak berichtjes van Belgen die mij vragen waarom ik overal ter wereld speel behalve in België. Het plan was om snel een live show te spelen in eigen land, maar covid stuurde dat plan in de war, maar nu kan ik eindelijk met trots aankondigen dat ik twee speciale shows zal spelen in België. Het wordt een dj-set in een intiemere set, dicht bij mijn Belgische fans. Mijn kleine broer @toolategroove zal de party openen en ik speel een dj-set van 23u tot 2u. Mijn maat @twopauz zal het feest afsluiten. Alle opbrengsten zullen naar verenigingen gaan die ik ondersteun.”
Mobile School is een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen – een initiatief waarvoor Felix zich al enkele jaren inzet. In 2019 nog bracht hij samen met Arnoud Raskin, bedenker en oprichter van Mobile School, een bezoek aan de Mobile School in Querétaro, een stad in hartje Mexico. Het bezoek heeft een diepe indruk nagelaten bij Felix: ‘De kinderen die ik heb ontmoet in Mexico hebben me zoveel liefde gegeven en met open armen ontvangen. Ze hebben me echt geïnspireerd!” Video : https://www.youtube.com/watch?v=pwN6wqNBpEI

Onder het motto ‘Als een kind niet naar school kan dan brengen we de school naar het kind’, is Mobile School actief in meer dan 30 landen. De focus van de mobiele scholen ligt op het versterken van de eigenwaarde en identiteit van de straatkinderen en laat ze al spelend hun talenten ontdekken. Deze organisatie wordt ook ondersteund door de Tomorrowland Foundation.

Over Ocean Cleanup zegt Felix het volgende: “Ik heb al een groot deel van de wereld rondgereisd omwille van mijn job. En of ik nu in Brussel rondloop, Azië of de VS: overal kom ik zwerfvuil tegen. Een wereldwijd probleem waar we zélf de oorzaak van zijn. Daarom is het goed dat er initiatieven als Ocean Cleanup zijn. Een organisatie die sinds hun oprichting acht jaar geleden al bijna 1 miljoen kilo afval uit zeeën en rivieren haalde. En dat is slechts het topje van de ijsberg.”

PRAKTISCH
18 november: MIRANO Brussel
25 november: CLUB CAPITAL, Antwerpen
Tickets kosten 25 euro en vind je via deze link: www.lostfrequencies.com/tickets
De toegang voor het evenement is 18+
CST is vereist.

Bio van Lost Frequencies

Meer Over:

Lost Frequencies