.
Bruce Springsteen
zondag 19 november 2017

Living Hero brengt ode aan Bruce Springsteen

De negenkoppige band brengt een eerbetoon aan The Boss.


Na Tom Waits en Neil Young enkele jaren geleden eert de negenkoppige band Living Hero een andere grote held: Bruce Springsteen. Op vrijdag 24 november (20u30 - cultuurzaal Oud Gasthuis) doen Klaas Delrue, Hannelore Bedert, Senne Guns en Jan De Campenaere een greep uit het rijke repertoire van Springsteen. Tickets via www.ccasse.be, 02/456.01.60 en aan de balie van het CC.

Het repertoire van Bruce Springsteen zoals nooit eerder geventileerd. Geen zo perfect mogelijke imitatie, maar het doorleefd en op eigen wijze brengen van Springsteen’s klassiekers en minder gekende parels.

Living Hero trok eerder het land rond met odes aan levende legendes Tom Waits en Neil Young. Nu is The Boss aan de beurt.

Vier vocalisten zorgen voor Glory Days: Klaas Delrue, Hannelore Bedert, Senne Guns en Jan De Campaenaere, omringd door topmusici uit de Vlaamse pop & rock-scene.

De band:

Klaas Delrue (Yevgueni)

Hannelore Bedert

Jan De Campenaere (Venus in Flames)

Senne Guns (Admiral Freebee)

Thomas Vanelslander (Helsinki)

Jasper Hautekiet (Bony King)

Laurens Billiet (Zimmerman)

Dirk Naessens (Urban Trad)

Koen Garriau (Living Roots)



Pre concertdinner: Vanaf dit seizoen kun je je bezoek aan het CC combineren met een pre-concert dinner. Voor mensen die rechtstreeks van hun werk naar het CC komen, geen zin hebben om te koken of gewoon zin in iets lekkers hebben?

Adam Meysman, kok en tevens uitbater van de foyer Het Cultuurcafé, kan bogen op een jarenlange ervaring als traiteur en brasserie-kok. Momenteel genieten de artiesten al van Adams culinaire kunsten.

Elke lunch heeft trouwens een link met de voorstelling die je nadien bijwoont.

Vrijdag 24 november: Living Hero: Bruce Springsteen

- Saltimboca met Spaanse saus en wilde rijst

- Chilli con carne

- Wraps met gebakken kip en gewokte groentjes

Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 15. De volledige lijst met pre-concertdinners vind je op www.ccasse.be.

(l.t.)