.
Hannelore Bedert
woensdag 17 augustus 2022

Hannelore Bedert drie jaar na overlijden van Stijn weer verliefd

Zij is gelukkig.

Opvallend nieuws in het weekblad Libelle: Hannelore Bedert is verliefd en dat mag iedereen weten. In haar wekelijkse column schreef de zangeres weer verliefd te zijn.

“Al vanaf de eerste maand na het overlijden van Stijn besefte ik heel hard dat ik niet gemaakt ben om de rest van mijn leven alleen te blijven. Ik kon me alleen niet voorstellen dat ik me ooit op dezelfde manier zou kunnen openstellen voor iemand zoals ik dat bij Stijn had gekund”, zo opende Hannelore haar column.
Hannelore, nog volop het verdriet van het overlijden van haar partner Stijn verwerkend, stelde zich echter toch open en het gebeurde. "Wanneer je er niet op wacht, is het er ineens. Zomaar, uit het niets. Het is er ineens, of beter nog: híj is er ineens. De vriend van vrienden, iemand met wie ik al langer koffie ging drinken, zonder meer. Tot het wél meer werd”, gaat Bedert verder.

En nu mag iedereen het weten, dat is volgens Hannelore niet meer dan logisch. “Er niet over schrijven, hier op deze bladzijde, over deze gigantische wending in mijn leven, zou niet kloppen. Maar ik geef hem hier geen naam, ik noem hem gewoon ‘het lief ’. Hij heeft er niet om gevraagd verliefd te worden op een columniste die zo openlijk over haar leven schrijft. Het moet ook voor hem veilig aanvoelen.”

En of Hannelore weer gelukkig is. “Ik weet niet wat de toekomst brengt. Maar op dit moment gaan de dagen als vanzelf, is er oeverloos geduld en blaast de warmte mij omver. Wat een heerlijk gevoel is het om na zoveel verdriet weer open te staan voor iets nieuws”, besluit Hannelore Bedert in Libelle.

Geniet ervan, Hannelore!

Bio van Hannelore Bedert

Meer Over:

Hannelore Bedert